Gein op ’t Plein 2016

Ondanks regen was Gein op ’t Plein top!

Afgelopen vrijdag vond de 5e editie van Gein op ’t Plein in Nieuwendijk plaats.
Een editie die de boeken in gaat als droog, met hier en daar een flinke plensbui die de pret niet heeft gedrukt!

Top programma
Om half 2 stond de Hank-O-Motief klaar om de ouderen van het dorp rond te rijden door
IMG_5990
Nieuwendijk en omstreken. Bij terugkomst op het plein werden zij getrakteerd op een heerlijk ‘bakske’, een koekje en ook het advocaatje met slagroom ontbrak niet.

Rond half 4 werd het druk op het plein met alle kinderen die uit school kwamen en naar hartenlust konden springen, knutselen en geschminkt worden. Een goed moment voor wethouders John Bakker en Matthijs van Oosten om het evenement ‘knallend’ te openen!

De brandweer kwam om 16.00 uur om de kinderen alles te leren over wat er komt kijken bij het blussen van een brand. De kinderen mochten ook zelf ook een brandje blussen.

IMG_6100Na een flinke regenbui startte om 18.30 uur het opleidingsorkest van ONS met, tijdens een enorme plensbui speelde het ‘grote’ orkest onder leiding van Anneke Konings-Kros. Gelukkig zaten zij droog in de tent! Met een waterig zonnetje op de achtergrond was het   om 20.30 uur de beurt aan ROES! Een ‘Nieuwendijkse’ nederpop band met een top repertoire. Huis DJ Robin Colijn sloot het festival spetterend af!!

Volgend jaar weer!
De organisatie kijkt ook dit jaar weer tevreden terug op deze editie. Voorzitter Nicole Roubos: ‘Het was geweldig! Vooral de rondrit door het dorp met de oudere inwoners was een goede keuze.
We hebben hier veel positieve reacties op mogen ontvangen. Ook de kinderen hebben ondanks de regen (of juist door de regen) een topmiddag gehad! En nogmaals dank aan alle sponsoren. Zonder hen geen Gein op ’t Plein! Kortom: Tot volgend jaar, weer of geen weer!’

 

Bekijk hier de foto’s van 2015!

Hoofdsponsors:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *