Sponsoring

Met Gein op ’t Plein willen we bereiken dat inwoners van Nieuwendijk elkaar beter leren kennen en op een leuke manier met elkaar om kunnen gaan.Met “iedereen” bedoelen we dan ook echt iedereen: jong en oud met een beperking of niet. Op deze manier willen we inspelen op het verhogen van de leefbaarheid in Nieuwendijk.

Gein op 't plein Nieuwendijk

Gein op ’t plein Nieuwendijk

Win-win situatie
Met het organiseren van Gein op ‘t Plein blijkt dat wij als buurtbewoners niet alleen in staatzijn om dit festival te bekostigen.Vandaar dat wij een beroep doen op bedrijven/instellingen uit onze eigen omgeving.

U wint, door uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen krijgt u als bedrijf veel positieve response van de inwoners van Nieuwendijk.

Wij winnen, doordat uw bijdrage er voor kan zorgen dat wij tijdens het festival dematerialen aan kunnen schaffen die nodig zijn om het festival te laten slagen. Denk hierbij aan knutselspullen, springkussens, spelmaterialen, inhuren geluid en artiesten etc.

Sponsoring en tegenprestaties
Elk bedrag aan sponsoring is welkom! Uw logo wordt in ieder geval op onze www.facebook.com/Gein-op-t-plein, de website en de flyer geplaatst. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag zijn de volgende tegenprestaties mogelijk:

  • € 10,00 – € 50,00: logo op onze facebookpagina
  • € 51,00 – € 100,00: logo op onze facebookpagina + bedrijfsomschrijving. Bord of vlag op het terrein.
  • € 101,00 – € oneindig: Al het bovenstaande + uw bedrijfslogo op onze flyer (deze wordt onder 1500 huishoudens verspreid).

Kortom…
Het zou fijn zijn als u ons festival wil sponsoren. Heeft u nog vragen of wilt u aangeven welk bedrag wij van u mogen verwachten, dan kunt u ons mailen op geinoptplein@gmail.com. Bellen mag ook. Nicole Roubos (06-12675384) of Diana van Breugel (06-38122925). U ontvangt de factuur en bevestiging van de sponsoring dan zo snel mogelijk.

Alvast  bedankt voor uw bijdrage!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.